ZAVŘÍT
MENU
0
Stav nákupního košíku
0,- Kč
AKČNÍ PRODUKTY Náhradní díly Motoservis Doplňky Pro jezdce ČTYŘKOLKY PITBIKE MINICROSS ELEKTROKOLOBĚŽKY BUGINY MINIBIKE
ZAVŘÍT

Jak vybrat buginu / GO-KART

Jak vybrat buginu / GO-KART
Pokud hledáte opravdový adrenalin, jste na správném místě. Naše nabídka obsahnuje jak buginy pro nejmenší děti, buginy pro děti školou povinné tak i buginy pro téměř dospělé. Buginy mají na rozdíl od čtyřkolek volant a bezpečnostní rám, jsou jedno místné, nebo dvou místné, motor mají o obsahu 50cc, 125cc 150cc, 160cc či 200cc mají jednoduché ovládání, automatické nebo poloautomatické řazení, pevnou ocelovou konstrukci karoserie, pevné bezpečnostní pásy, posuvné sedačky, výkonný motor a kvalitní brzdy.





Bugina 50cc

Nejmenší bugina 50cc je vhodná pro cca čtyřleté děti a vydrží odhadem tak do 7 - 8 let. Bugina je dvoumístná, má odpružení a dle zkušeností se do ní dospělý člověk nevejde. Bugina se startuje mechanicky (tahacím startováním), nebo elektrickým startérem pomocí integrované baterie..., dle typu se pak bugina nechá nastartovat a vypnout pomocí dálkového ovládání až na vzdálenost cca 100m. Motor se vypíná tlačítkem. Motor je čtyřtaktní, má olejovou náplň a jako palivo se používá benzín NATURAL 95. Bugina je automat (osdtředivá spojka) - není potřeba řadit rychlosti, stačí pouze sešlápnout plyn a bugina se rozjede. Bugina namá zpátečku. Hluk motoru je srovnatelný se zahradní sekačkou.
 
 
 
Bugina 450W / 750W elektro

Nejmenší buginu pro cca čtyř až desmi leté děti je možné zakoupit i v elektrickém provedení s výkonem motoru 450W, či 750W. Bugina je dvoumístná, má odpružení a dle zkušeností se do ní dospělí člověk nevejde. Motor je bezhlučný, dle modelu může být možnost omezit rychlost ve 3 stupních (mapř. 8 / 15 / 30Km/h). Bugina nemá rychlosti, takže není potřeba řadit. Pro jírdu je potřeba pouze přidat plyn. Na jedno nabití má bugina dojezd cca 30Km. Bugina se musí nabíjet 230V, což trvá do úplného nabití cca 8 hodin (může se na nabíječce nechat přes noc). V bugině není olej, ani benzín, což je velká výhoda při skladování ve špatně větraném prostoru, či při převážení autem.
 
 
 
Bugina 125cc

Střední bugina 125cc je vhodná pro děti cca od 7 let... tak do 15 let. Dle zkušeností se do ní ale v pohodě vejde i dospělý člověk. Bugina je dvoumístná, má odpružení, kola 7"... pohodlně tedy zvládne i nerovnosti. Motor může být v automatu (řazení pouze dopředu / dozadu), či v poloautomatu (3 rychlosti dopředu + zpátečka), v tomto případě se řadí bez spojky, pouze je nutné nechat opadnout otáčky a může se zařadit. Motor je čtyřtaktní, má tedy olejovou náplň a jako palivo se používá benzín NATURAL 95. U těchto bugin je většinou možnost nastavení odpružení dle zatížení. Bugina se nechá nastartovat pouze elektricky, pomocí baterie, nemá mechanický startér. Hluk motoru je srovnatelný s běžnou cestovní motorkou.
 
 
 
Bugina 150cc / 200cc

Pro velké kluky máme v nabídce buginy s motorem o objemu 150cc, 200cc, tyto jsou vhodné pro kluky a holky cca od 12 let, ale hodí se i pro dospělého člověka. Bugina je dvoumístná, plně odpružená, kola 8 či 10"... pohodlně tedy zvládne i nerovnosti. Motor je čtyřtaktní s automatickou převodovkou, řadí se tedy pouze do předu / do zadu, v Motoru jeolejová náplň a jako palivo se používá benzín NATURAL 95. U těchto bugin je většinou možnost nastavení odpružení dle celkové hmotnosti. Bugina se startuje elektrickým startérem pomocí integrované baterie. Tyto buginy není možné nastartovat mechanicky. Hluk motoru je srovnatelný s běžnou cestovní motorkou.
 
 
 
GO-KART bugina 80cc

GO-KART BUGY 80cc... jednomístná a velmi zábavná motokára, která může být osazena buď terénámi, či silničními pneumatilami. POZOR: není vhodná do terénu. GO KART je určen pro jezdce cca od 5 let až téměř pro dospělého člověka. Motokára má posuvné sedadlo, takže se jednoduše přizpůsobí jakékoliv postavě. Motokára nemá odpružení a má velice strmé řízení, perfektně reaguje na každý pohyb volantem. S touto motokárou si užijete mnoho zábavy. Čtyřtaktní motor o objemu 80cc může uhánět až 40 Km/h. Motor má olejovou náplň, palivo je NATURAL 95. Motokára se startuje tahacím starterem, motor se vypíná tlačítkem. Motokára je automat, stačí pouze přidat plyn a motokára se rozjede. Motokára nemá zpátečku.
 
 
 
GO-KART bugina 1000W elektro

GO-KART BUGY  elektro 1000W... jednomístná a velmi zábavná motokára, která může být osazena buď terénámi, či silničními pneumatilami. POZOR: není vhodná do terénu. GO KART je určen pro jezdce cca od 5 let až téměř pro dospělého člověka. Motokára má posuvné sedadlo, takže se jednoduše přizpůsobí jakékoliv postavě. Motokára nemá odpružení a má velice strmé řízení, perfektně reaguje na každý pohyb volantem. S touto motokárou si užijete mnoho zábavy. Elektro motor 1000W může uhánět až 30 Km/h. Motor je bezhlučný, dle modelu může být možnost omezit rychlost ve 3 stupních (mapř. 8 / 15 / 30Km/h). Motokára je automat, stačí pouze přidat plyn a motokára se rozjede. Motokára má dle typu baterie dojezd na jedno nabití cca 35Km. Motokára se musí nabíjet, což trvá do úplného nabití cca 8 hodin (může se na nabíječce nechat přes noc). V motokáře není olej, ani benzín, což je velká výhoda při skladování ve špatně větraném prostoru, či při převážení autem. Motokára má zpátečnu, která se aktivuje tlačítkem na přístrojové desce.

Zpět...